Az OFKI KFT. egy háromtagú cégcsoport legújabb tagjaként jött létre. A cégcsoport másik két tagja a Novosec Security Kft., mint Vagyonvédelmi Nagykereskedés és a Protector-Duo Bt., mint Tervező- Oktató cég.

A Protector-Duo Bt. egy olyan tervező cég, melyet a piaci igényekhez igazodva 2009-ben bővítettünk oktató céggé, elsősorban a Biztonságtechnikai képzések megvalósítására.

2010 végére a felnőttképzés hiányosságainak felismeréséből kiderült, hogy egy teljesen önálló vállalkozást kell létrehoznunk az oktatások megvalósítására. Ezért megalakítottuk az Országos Felnőtt Képző Intézet Korlátolt Felelősségű Társaságot, röviden: OFKI KFT.

Megalakításunk óta folyamatosan bővítjük képzési kínálatunkat. Képzéseink az ország megyeszékhelyein találhatóak meg.

Cégünk fő tevékenysége a felnőttképzés, tanfolyamszervezés kiemelten a vagyonvédelem, gépészet, informatika és szolgáltatási képzések területén.

Cégünk az adott oktatási területeken oktatóteremmel rendelkezik és adott szakterületen minimum 10 éves szakmai múlttal rendelkező oktatókkal tartja tanfolyamait. Az oktatáshoz szükséges eszközpark minden hallgató részére a teljes képzés alatt elérhető. Igény szerint a hallgatók kedvezményes áron juthatnak az otthoni gyakorláshoz szükséges technikai berendezésekhez.

Vállaljuk továbbá pályázati forrásból megvalósulásra kerülő képzések lebonyolítását is.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi . Adatkezelési tájékoztató letöltése.

  Elfogadom a cooke-kat ezen az oldalon!
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk